Werken en leren bij AC ThuisZorg

Leuk dat je onze werken en leren site bezoekt. Wellicht zoeken wij ook jou! Nieuwsgierig? Lees dan verder...

Ons motto ‘Veilige zorg met net dat beetje meer’ kunnen we alleen realiseren met professionele en vakkundige medewerkers. Uiteindelijk is de optimale zorg en begeleiding van de cliënt aan huis ons belangrijkste doel!

ZZP-basis

Momenteel werken er 25 medewerkers met passie bij AC ThuisZorg. Wij werken met ervaren, betrokken en vakkundige medewerkers op ZZP-basis vanaf niveau 3. Maar heb je momenteel een diploma voor niveau 2 en ben je in opleiding voor niveau drie, dan staan we er voor open om jou hierin verder te begeleiden.

Stage

AC ThuisZorg vindt de toekomst van de Zorg erg belangrijk en investeert daarom graag in de begeleiding van stagiaires niveau 2, 3 en 4. Je krijgt een vaste begeleider aangewezen die jou begeleidt gedurende jouw stageperiode bij ons. Als de stage naar tevredenheid van beide partijen is afgerond, is er eventueel de mogelijkheid om bij ons als ZZP-er te blijven werken.

Cultuur

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers en stagiaires werken conform onze missie, visie en kernwaarden. Met elkaar kunnen we zorgen dat we dicht bij onze identiteit blijven en met passie en plezier ons vak uit kunnen oefenen. Bij ons is iedere stagiaire en ZZP'er werkzaam in werkkleding (bij voorkeur een wit werkjasje).

Kernwaarden

De kernwaarden zijn de punten waar de organisatie naar streeft. Het geeft een beeld van de identiteit van een bedrijf en dus ook van AC ThuisZorg. Tevens zeggen de kernwaarden veel over onze cultuur, hoe ga je met elkaar om en wat vinden we belangrijk? Wij hebben als bedrijf gekozen voor onderstaande kernwaarden:

Samen
Optimale Zorg bieden aan de cliënt, dat kun je pas goed doen als je van elkaar leert en open staat voor elkaars ideeën. Dit betekent dat we open communiceren met elkaar en respectvol met elkaar omgaan. Op deze manier maak je elkaar sterker en daardoor het werk nog leuker!

Eerlijk
Werken in de zorg betekent werken met een kwetsbare doelgroep. Veilige zorg kan alleen geboden worden als we integer zijn in het handelen, doen wat we zeggen en adequaat handelen als er iets niet in orde is. Daarnaast is het in de zorg ook belangrijk om verwachtingen helder te hebben en duidelijk aan te geven bij cliënten en omgeving wat wel en wat niet mogelijk is.

Aandacht
Oprecht aandacht voor de cliënt is voor ons ontzettend belangrijk. Dit doen we met betrokken medewerkers met hart voor de Zorg. We signaleren en observeren tijdens de zorg, altijd met het belang van de cliënt in gedachten. We deinzen er niet voor terug ‘om een stapje extra’ te zetten voor de cliënt.

Proactief
Continue verbetering in de Zorg is nodig om de kwaliteit van de zorg te bewaken. Dit kan alleen met professionele medewerkers die het leuk vinden om zich blijvend te ontwikkelen op kennis en vaardigheden. Daarnaast is het belangrijk om tijdig problemen of situaties op te lossen en hier actief in te handelen.

Bijscholing of je bekwaamheden up to date houden?
In het 'Skillslab' van AC ThuisZorg en Nursing Point kan dit! Wil je een gehele bijscholing of je juist op enkele bekwaamheden laten certificeren, volg dan de trainingen in ons Skillslab! AC ThuisZorg en Nursing Point werken samen om op de locatie van AC ThuisZorg de kennis en ervaring van Nursing Point te gebruiken om je vaardigheden te waarborgen en nieuwe kundigheden tot je te nemen. Wil je meer informatie en/of je meteen inschrijven, ga dan naar de website van Nursing Point en je komt op de website van Nursing Point. Hier vind je alle informatie, trainingsdagen en de tarieven. Hopelijk zien we je snel bij ons op locatie!

Wij zoeken jou!

Ben je op zoek naar een leuke stage of wil je graag als ZZP'er bij ons aan de slag? Herken jij je in bovenstaande kernwaarden en vind je het leuk om net dat stapje extra te zetten. Heb je naast het geven van uitstekende zorg en begeleiding, ook oprecht interesse in de cliënt, zijn of haar persoonlijke achtergrond en omgeving. Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je CV met motivatie sturen naar info@acthuiszorg.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Hopelijk tot ziens!

Heb je interesse? Mail dan je CV naar info@acthuiszorg.nl