Welkom bij AC ThuisZorg!

Onder het motto ‘veilige zorg met net dat beetje meer’ biedt AC ThuisZorg professionele zorg op maat. Wij bieden vanuit de vestiging in Den Haag verschillende vormen van zorg aan, waaronder Palliatieve Zorg, Verpleging en Verzorging. Wij zijn werkzaam in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Voor Palliatieve Zorg zijn wij inzetbaar in de provincie Zuid-Holland.

Onze Missie

AC ThuisZorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie die verder kijkt dan het leveren van goede zorg op maat. We leveren veilige zorg, toegankelijk voor iedereen en bieden dit door oprechte aandacht voor de behoeften van de cliënt met respect voor persoonlijke achtergrond en cultuur. We staan dicht bij de cliënt, waardoor we goed kunnen observeren en signaleren met als resultaat dat cliënten langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Onze Visie

AC ThuisZorg biedt veilige zorg op maat, dit doen we door oprechte aandacht te geven aan de cliënt en hún omgeving, zodat we goed en sterk kunnen observeren en signaleren. Wij vinden het persoonlijke contact met cliënt en omgeving heel belangrijk en werken hierdoor met een vast samengesteld team. We werken met professionele gekwalificeerde medewerkers die wij actief blijven ondersteunen in hun ontwikkeling op het gebied van zorg en veiligheid. Daarnaast zorgen wij voor continue ontwikkeling door actieve begeleiding van stagiaires en samenwerking met scholen. Wij werken intensief samen met de ketenpartners in de zorg, zoals huisartsen, specialisten en ziekenhuizen.

Onze Ambities

Onze ambitie is om te groeien met het behoudt van het kleinschalige karakter. Deze groei willen we realiseren door medewerkers en stagiaires actief te begeleiden in het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Een groot deel van deze begeleiding vindt plaats in onze eigen Skills lab, waar trainingen worden gegeven op het gebied van kennis, maar ook op het gebied van vaardigheden. Door kwaliteit, professionaliteit, vertrouwen en oplettendheid verder te optimaliseren, kunnen we trouw blijven aan onze missie en blijvend Veilige Zorg bieden.

Heeft u een zorgvraag?